Update n.a.v. corona-maatregelen: Helaas kan de voorstelling van 9 november en 21 december niet doorgaan. Reeds gemaakte reserveringen krijgen nog bericht voor een eventuele andere datum. 

Terwijl de koks in de keuken zorgen voor een heerlijk 5-gangen diner, maken cabaretiers en magisch kunstenaars Rob en Emiel van deze avond een unieke en vooral onvergetelijke ervaring. Als duo combineren zij hilarische presentaties met magie van het allerhoogste niveau. Rob en Emiel zijn bekend van o.a. De Wereld Draait Door, Pauw en Witteman, Street Magic en The Magic Battle. Ze traden over de hele wereld op en werden uitgeroepen tot de beste in hun vakgebied op het WK Magic & Mentalisme.

Kom samen met je vrienden, familie, vereniging of collega’s genieten van een compleet verzorgde avond. Magie, humor, verwondering, persoonlijke aandacht, lekker eten en vooral een onvergetelijke avond. Uiteraard houden wij met de tafelindeling rekening met de huidige corona maatregelen. Wij zullen op passende afstand een tafel klaar zetten. Reserveer nu vast kaarten voor slechts € 49,50 (exclusief drank). Voor het diner kunt u kiezen uit vis of vlees. Voor meer informatie of reserveren van kaarten mail naar info@janvanhoekasten.nl of bel met 0493-692123

Data in 2021: 16 maart, 4 oktober, 9 november, 13 december en 21 december

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×