Over Jan van Hoek

Ilse Aarts is geboren en getogen in Deurne en vanaf haar 17e werkzaam in de horeca. Naast haar studie Toerisme en Recreatie aan de NHTV in Breda werkte zij in de weekenden met veel passie als all-round medewerker op een vakantiepark. Na het behalen van haar diploma treft zij Sander van Bokhoven op de werkvloer en al snel blijkt het een succesvolle samenwerking.

Sander van Bokhoven is geboren en getogen in Mierlo en al 15 jaar actief in de horeca als ondernemer. Op zijn 25e begon hij een succesvol café in Mierlo waarna hij in 2014 samen met Ilse horecagelegenheid Woetz begon in Soerendonk. In de vijf jaar die volgden hebben zij er voor gezorgd dat horecagelegenheid Woetz een bekendheid werd in de regio en de gasten hartelijk werden ontvangen door het personeel. Na vijf succesvolle jaren kregen zij op 1 december 2018 de kans om Jan van Hoek Asten over te nemen. Een prachtige zaak in het hart van Asten waar zoveel gasten ‘thuis’ komen.

Een hoog serviceniveau en een laagdrempelige menukaart met dagverse producten zijn de kernwaarden van Ilse en Sander. De gast staat bij Jan van Hoek altijd centraal.

Historie Jan van Hoek Asten

Na een verbouwing van anderhalf jaar op de markt in Asten opent Jan van Hoek op 29 september 1966 het gelijknamige café. Ondanks zijn succesvolle jaren als groenteman ging een aantal maanden voor de opening al de welbekende Astense ‘praat’ dat Jan van Hoek de zaak zou gaan overnemen. Als 26-jarige sloot hij ’s morgens zijn groentewinkel en stapte zijn nieuwe café binnen. Lief en leed werd gedeeld met zijn stamgasten en het bedrijf groeide uit tot residentie van carnavalsvereniging De Klot en vele andere verenigingen. In 1992 wordt Van Hoek bijgestaan door zoon Peter en diens vrouw José sloot een aantal jaar later ook aan.

Openingstijden

Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 01:00
Zaterdag 10:00 - 01:00
Zondag 10:00 - 22:00
Reserveren

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×