De locatie voor jouw feest of partij!

Bent je opzoek naar een goede locatie voor een feest of partij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken wij graag al je wensen zodat wij er voor kunnen zorgen dat jouw feest of partij altijd onvergetelijk zal worden. Bij arrangementen zijn al een scala aan mogelijkheden te bekijken. Daarnaast hebben we nog een breed assortiment in eetmogelijkheden. Denk aan een walkingdiners, verschillende buffetvormen of diners etc. Graag bespreken wij alle wensen persoonlijk door, zodat het voor iedereen een onvergetelijke dag zal worden.

Zaal geschikt voor 25 tot 250 personen

De zaal beschikt over een aparte ingang en tevens aparte toiletvoorzieningen. De zaal is geschikt voor partijen vanaf 25 personen tot 250 personen. Voor de kleinere partijen is er de mogelijkheid om de zaal te verkleinen door middel van tussenwanden. Zo is er altijd een geschikte ruimte voor ieder feest!

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×