Van oorsprong komt de ‘Afternoon tea’ van de hertogin van Bedford. In de vorige eeuwen was men gewend om maar twee keer per dag te eten, het ontbijt en het avondeten. Om de trek een beetje te stillen liet de hertogin haar personeel lichte snacks klaar maken. Nu wordt de high tea vooral gezien als een gezellige middag met vriendinnen om alles te bespreken.

Bij Jan van Hoek geniet je al vanaf € 18,50 per persoon van een heerlijke high tea. In twee rondes komen de hartige en zoete lekkernijen op tafel waarbij je onbeperkt gebruik kan maken van koffie of thee. Wil je nog langer kunnen genieten? Kies dan voor onze luxe high tea van 3 rondes. Start met een huisgemaakte soep en quiche, gevolgd door verschillende sandwiches en wraps en eindig met verschillende zoetigheden. Voor de kleintjes hebben wij een speciale kinder high tea voor een nóg gezelligere middag. Kijk voor meer informatie bij onze arrangementen. Om alles perfect voor te kunnen bereiden is een reservering noodzakelijk.

Meer informatie over onze high tea’s en andere arrangementen vind je hier.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×