Jan van Hoek is bij uitstek de geschikte locatie voor groepsdiners in omgeving Asten. In onze gezellige zaal kunt u in geheel besloten kring een diner reserveren. Wij serveren graag een menu wat volledig aansluit aan uw wensen. Onze koks bereiden een vooraf samengesteld 3, 4 of 5 gangen diner. Aansluitend kan er uiteraard ook gesproken worden over een avondprogramma.

Zoekt u een mooie locatie voor een zakelijke gelegenheid? Dan bieden wij de mogelijkheid om uw diner te serveren in een ruimte afzonderlijk van het restaurant. Deze ruimte is tevens geschikt voor vergaderingen en/of presentaties. De ruimte beschikt over een beamer inclusief scherm en geluid.

De zaal beschikt over een aparte ingang en tevens aparte toiletvoorzieningen. De zaal is geschikt voor partijen vanaf 25 personen tot 250 personen. Voor de kleinere partijen is er de mogelijkheid om de zaal te verkleinen door middel van tussenwanden. Zo is er altijd een geschikte ruimte voor ieder feest!

Onze arrangementen

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×