Een bruiloft is een speciale gebeurtenis in uw leven die u niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Jan van Hoek beschikt over een mooie authentieke zaal met ontelbare mogelijkheden. De feestzaal is centraal gelegen in hartje Asten.  Samen bespreken wij graag alle opties, zodat wij er voor kunnen zorgen dat uw feest altijd aan uw wensen zal voldoen. We beschikken over een breed assortiment in eetmogelijkheden.  Diverse walkings diners, buffetvormen, diners etc. Graag bespreken wij uw wensen persoonlijk met u door, zodat het voor u een onvergetelijke dag zal worden.

De zaal beschikt over een aparte ingang en tevens aparte toiletvoorzieningen. De zaal is geschikt voor partijen vanaf 25 personen tot 250 personen. Voor de kleinere partijen is er de mogelijkheid om de zaal te verkleinen door middel van tussenwanden. Zo is er altijd een geschikte ruimte voor ieder feest!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een reservering plaatsen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×